LØJTerlig lørdag

Du kan godt begynde at glæde dig for 8. juni er der LØJTerlig lørdag for dig og din familie. En god, aktiv og hyggelig lørdag med leg, løb, cykelløb, håndbold, fodbold, dart, gymnastikredskabsbaner og som rundes af med mad og livemusik.

Store legedag er stedet hvor du kan slippe dit indre legebarn frit med et hav af aktiviteter som naturligvis er er helt gratis – Medbring selv god energi og få det sjovt med vennerne. Børnehaverne og dagplejerne kommer og viser sig frem med mange sjove aktiviteter. Tag en tur i karrusellen, hoppeborgen eller balancere dig igennem redskabsbanen. Vi garanterer du får sved på panden og et godt grin.

Sydjysk Sparekasse Løjtløbet tilbyder et løb, der forkæler løberne med gode løberuter i fantastisk smuk og grøn natur og gode præmier, både til de bedste og som lodtrækningspræmier, der udloddes blandt alle løbets deltagere. Ruterne er udfordrende i kuperet terræn, men du kan helt sikker finde den rute som er den helt rigtige for dig. Vi har nye ruter og du kan vælge mellem 3,6 km og 10 km.

Alle børn under 6 år kan løbe et børnemarathon på den helt rigtige maratondistance på 42.195 cm – Der er naturligvis medaljer til alle børnene.

Er du mere til at gå sammen med vennerne så har vi gåruter på 3,6 km og 10 km

MTB-cykelløb Løjtland rundt – En 25 og 40 km MTB-tur i Løjt Lands smukke natur på veje og stier gennem marker og skove. Turen er en guidet tur hvor man cykler i grupper på 15-20 med guider foran og bagved. Maks. deltagerantal er 100 cyklister.

Tilmelding til Sydjysk Sparekasse Løjtløbet og MTB-cykelløbet på www.raceresult.com

Håndbold, gymnastik, fodbold og dart………………Der er håndboldstævne på beachbanen og gymnastik stiller op med redskabsbaner og måske en glidebane og som noget nyt kan du prøve dart hvor du kan sætte pilen lige i bullseye og så er der flere foldboldkampe.

En god dag afsluttes naturligvis med hygge, fællesspisning og livemusik.

Menuen er helstegt pattegris med tilbehør leveret fra Strand Cafeen på Løjt Feriecenter. 

Spisebilletter kan købes 1/5 til 1/6 i hallen ved Steffan mellem kl. 07.00 og 15.00. Uden for dette tidsrum kan billetter købes ved Mogens Ravn telefon 51613818. 

Betaling på MobilePay 19947 med teksten: LLSpisebillet Pris i perioden 1/5 til 1/6: Voksen 160,- Børn under 12 år 80,-

Pris i perioden 2/6 til 8/6: Voksen 200,- Børn under 12 år 100,-

Program

Kl. 10.00 – 17.00 Store Legedag - Redskabsbaner - Hoppeborg og karrusel - Børnehaver og daglejere leger - Underholdning - Fiskedam og tombola

Kl. 17.00 Flagkonkurrence – Flag sættes

Kl. 17.30 Flagkonkurrence - Udlodning af præmier

Kl. 18.00 Fællesspisning – Helstegt pattegris

Kl. 18.00 Live musik

Kl. 10.00 – 17.00 Håndboldstævne på beachbanen, Fodboldkampe og Dart

Kl. 10.00 Infomøde MTB-cykelløbet

Kl. 10.30 MTB-cykelløb

Kl. 13.00 Lodtrækningspræmier til MTB-cykelløbet

Kl. 13.30 Sydjysk Sparekasse Børneløbet

Kl. 14.30 Sydjysk Sparekasse Løjtløbet

Kl. 16.00 Præmieoverrækkelse Løjtløbet

Vi glæder os til at se jer !

Husk Saso koncert i Løjthallen 25.5.  kl. 19 – slut op om denne store begivenhed

 

 

 

Klassisk koncert med Sønderjysk Amatør Symfoniorkester

Datolør. 25. maj 2024 19.00lør. 25. maj 2024 19.00

SpillestedLøjt Hallen, Aabenraa

Lørdag den 25. maj kl. 19.00 i Løjt Hallen kan du komme til klassisk sommerkoncert med Sønderjysk Amatør Symfoniorkester. Program: Johann Sebastian Bach: Suite nr. 3 Air Johann Sebastian Bach: Koncert for to violiner og orkester Solister: Bettina van Buren og Andrea Brogaard Edvard Grieg: fra Peer Gynt Suite nr. I & II Morgenstemning - Solvejgs sang - Anitras dans - I Bjergkongens sal Pause Hector Berlioz: Sommernætter Villanelle - Le Spectre de la Rose - L’Ile inconnue Solist: Jara Kanzler Schmidt-Hemmet Lars-Erik Larsson: En Vintersaga Siciliana - Intermezzo - Pastoral - Epilog Leo Delibes: Coppelia: Prelude og Mazurka Om solisterne: Bettina van Buren er født i Tyskland og uddannet som violinist på Musikhochschule zu Lübeck, hvor hun var elev hos professor Maria Egelhof. Bettina har en musikpædagogisk diplomeksamen med fokus på blandt andet klaver, kammermusik og ensembleledelse, og studerede samtidigt violin som orkesterinstrument. Efter endt uddannelse har Bettina arbejdet som violinist ved teatrene i Lübeck og Flensburg samt i Sønderjyllands Symfoniorkester. Grundet fysiske krav har Bettina lagt sin professionelle musikerkarriere på hylden og studerer pt. til socialrådgiver. I 2015 var SASO så heldig at få Bettina som dirigent. Bettinas naturlige og sikre musikalitet og hendes venlige og empatiske væsen gør, at det er en fornøjelse at deltage i orkesterprøverne. Altid har hun en professionel og instruktiv kommentar, som løfter og skaber glæde og flow i musikken.

 

             

Hold og priser

Børn350/Kvartal Unge450/Kvartal Senior450/Kvartal Pensionist350/Kvartal
Vis oversigt