Information til medlemmer og forældre om klubdragter i Løjt I.F.

Nu er vi klar til næste step i ”projekt klubtøj” til alle medlemmer i Løjt I.F.

Der er mulighed for prøvning af dragter og bestilling fra i dag d. 19/9-2017. Alle trænere /holdledere har fået bestillingssedler og der igennem skal du eller dit barn bestille dragten. Sidste frist for bestilling er den 5/10-2017.

For at kunne købe dragten skal man være medlem af Løjt I.F. og tilknyttet et hold. Derfor er det VIGTIGT at du / dit barn bliver oprettet og tilmeldt klubmodul (spørg din træner hvis du er i tvivl)

· Dragten:

o Unisex dragt

o Børnestørrelse B: XS (6-8 år), S (8-10 år), M (10-12 år), L (12-13 år), XL (13-15 år)

o Voksenstørrelse V: S-XXL

o Der hænger to dragter i alle størrelser i sportsloungen til afprøvning.

· Pris og bestilling:

o En person der er medlem i flere afdelinger / går på flere hold, kan kun købe én dragt til 50 kr. og vælger på hvilken hold - bestillingsseddel bestillingen skal på.

o 50 kr. for én dragt, med navn, klublogo og sponsorer

o 350 kr. for en ekstra dragt med navn, klublogo og sponsorer

o 200 kr. for en ekstra overdel, ens med overdel i sættet, kan dog bestilles i anden størrelse.

o 200 kr. for en ekstra buks, ens med buks i sættet, kan dog bestilles i anden størrelse.

o Betaling sker ved overførsel via MobilePay (M) på 19947 eller ved kontant (K) betaling til træneren.

o Ved overførsel via MobilePay, da skal fødselsdato og afdeling på den skal have dragten skrives i kommentarfeltet

o OBS. Én overførsel via MobilePay pr. dragt / fødselsdato

o Betaling skal ske ved bestilling eller snarest herefter.

· Særligt til børn og forældre:

o Dragten skal holde i to år, hvorfor den gerne skal være ”til den store side”.

o I forbindelse med at barnet prøver tøj og bestiller, vil vi gerne bede om, på trænerens vegne, at i hjælper jeres barn med bestillingen og får betalt

· Levering:

o Forventet levering ultimo oktober – primo november.

o Uddeling af tøj foregår på de respektive hold.